10 ежедневни продукта, които ще направят косата ви по-здрава ... Незабавно

10 ежедневни продукта, които ще направят косата ви по-здрава ... Незабавно

Всеки ден косата ни получава истински побой. Подлагаме го на всякакви стилизиращи продукти и инструменти, а след това има замърсяване във въздуха, което поражда косата ни. Когато косата ни се повреди, използваме все повече продукти, за да се опитаме да я направим отново здрава и блестяща. За съжаление, това често дава обратен ефект, защото ние просто поставяме повече химикали върху косата си, причинявайки още повече щети. Вместо да опитвате различни продукти и да не получавате добри резултати, най-добре е да се придържате към няколко продукта, за които знаете, че ще работят. Ето някои от любимите ни:

1. По-мек цвят на косата

Проблем: Оцветяването на косата ви причинява щети: амоняк и пероксид лишете косата си от влага. Но има продукти, които са по-малко вредни от другите.



Решение: Отличен продукт, който да опитате е INOA на L'Oreal Professionnel , който не използва амоняк или пероксид.

Име

2. Система за възстановяване на косата

Проблем: Щети от продукти за коса и околната среда .



Решение: Pro Naturals е линия от продукти за грижа за косата, които използват естествени съставки и са предназначени за възстановяване на щетите по косата и връщане на косата в естественото й състояние. Това не е бързо, временно решение за суха коса. ProNaturals ще защити слоя на кутикулата (външния защитен слой на косъма), като му придаде по-голяма еластичност и ще я направи по-здрава.Реклама

Pro-Naturals

3. Суперабсорбираща кърпа

Проблем: Когато разтривате кърпата по цялата си коса, това може да доведе до накъсване и да я направи суха и причудлива.



Решение: Използвайте кърпа за коса от микрофибър, която е предназначена да попие много вода. Опитайте да използвате Тюрбан за коса от микрофибър Sephora Aquis .

41W8RKWX0VL

4. Топлозащитен спрей

Проблем: Понякога флатиронът може да се нагрее до 410 градуса. Топлозащитен спрей ще ви помогне да защитите косата си от топлина на стилизиращи инструменти .

Решение : Опитайте да напръскате малко Tresseme Thermal Creations Heat Tamer Spray преди стилизиране. Можете да го използвате върху влажна или суха коса.Реклама



спрей

5. Дълбок балсам

Проблем: Косата не е мека и блестяща.

Решение: Дълбоко подгответе косата си с продукт като Shu Uemura Art of Hair Moisture Velvet Подхранващо лечение за суха коса . Използването отнема само няколко секунди. Дълбок балсам трябва да се използва веднъж седмично за най-добри резултати.

Тя

6. Възстановяващ шампоан

Проблем: Традиционен шампоани лента естествени масла от косата.

Решение: Опитайте се да станете човек без шампоан. Ако смятате, че е невъзможно нещо, което трябва да направите, потърсете продукти, които съдържат думите, против счупване, укрепване, възстановяване или обновяване. Това са продукти, които имат съставки, които спомагат за уплътняването на сечещите се краища и правят косата по-плътна. Един добър да опитате е L’Oreal Paris EverStrong Reconstruct шампоан .Реклама

HCa5_3_pack-shot

7. Йонна сешоар

Проблем: Добре известен факт е, че сешоари увреждат косата : получавате разделени краища и коса без живот.

Решение: Вместо традиционен сешоар, по-добре е да използвате такъв, който отделя заредени частици вместо топлина. Вижте Професионален сешоар за коса T3 с перо .

410nycoi8bL

8. Силикон-излъчващ флатирон

Проблем: Редовното плоско желязо прави косата блестяща, но я оставя изсъхнала.

Решение: Този, който излъчва силикон, като например Remington Style Therapy Frizz Therapy Flatiron е полезно за косата ви и помага да се предпази косата от изцапване.Реклама

как да се справим със съмнението в себе си
флатирон

9. Блясък за дома

Проблем : Тъпа и нездравословна коса.

Решение: John Frieda Luminous Color Glaze Clear Shine ще направи скучната, нездравословна коса да изглежда блестяща за по-малко от половин час. Това прави косата да изглежда здрава за една седмица или повече.

John-Frieda-Luminous-Color-Glaze-Clear-Shine

10. Добра, нежна четка

Проблем: Косата ви е почти толкова уникална, колкото вашите пръстови отпечатъци, така че е изключително важно да използвате четка това не уврежда косата ви. Металът може да се нагрее при използване на стилизиращи инструменти и да изгори косата в кутикулата.

Решение: Използвайте четка, която има гумена гребло и синтетични четина, за предпочитане с топки в краищата. Опитайте Goody Start Style Finish четка без покритие .Реклама

четка

Препоръчани снимки: coralie.vi чрез flickr.com

За Нас

Digital Revolution - Източник На Практически И Приспособими Знания, Посветени На Подобреното Здраве, Щастие, Производителност, Взаимоотношения И Много Други Неща.

Препоръчано
8 причини защо най-лошият ти враг си ти самият
8 причини защо най-лошият ти враг си ти самият
Как да загубим коремната мазнина: Една ефективна стратегия за оформяне
Как да загубим коремната мазнина: Една ефективна стратегия за оформяне
15 социални умения, които ще ви направят успешни във всеки аспект на живота
15 социални умения, които ще ви направят успешни във всеки аспект на живота
Само защото нещо не се случва за вас в момента, не означава, че никога няма да се случи
Само защото нещо не се случва за вас в момента, не означава, че никога няма да се случи
Кога да говорим за брак, ако искате да го изведете на следващото ниво
Кога да говорим за брак, ако искате да го изведете на следващото ниво